Invitasjon til Internationalt B-Show i Arendal 15 - 17 Juni

Denne e-posten inneholder bilder, kan du ikke se dem? Les nyhetsbrevet online.
 
 
 
 
 
 

Nyhetsbrev fra

Norsk Araberhestforening

 
16. oktober 2021 
 
 
 

Hei Besøkende

 

Tekst her 

 Nå er endelig invitasjonen til årets store happening klar! Vi håper at så mange som mulig finner veien til Arendal og Grimstad rideklubb helgen den 15 - 17 juni iår for en ny variant av NAHF's Internasjonale B-Show.

 

Vi har iår blåst liv i NAHF-Cup og ønsker igjen å sette fokus på fullblodsaraberen som en vakker OG funksjonell hest som kan klare det meste. Derfor har vi iår invitert til såvel dressur og sprangklasser på mange nivå og det er klasser både for de som ønsker å debutere og for de som allerede har kommet et stykke. Gjennom NAHF-Cupen ønsker vi å hedre den beste ekvipasjen som stiller i både bruks og utstillingsklasser og her vanker det mye heder og ære. I tillegg vil vi iår innføre Libertyklasser hvor alle kan melde seg på OG amatørklasser hvor eiere og andre kan prøve seg i utstillingsringen uten å måtte konkurrere mot profesjonelle handlere.

 

Vi ønsker at årets utstilling skal ha noe å by på for alle og håper at vi ser mange nye fjes i Arendal samt selvsagt alle vi kjenner fra før! Støtt opp om NAHFs viktigste arrangement enten som utstiller, deltager i bruksklasser eller som publikum! Vi satser på en ufroglemmelig helg.

 

For mer informasjon om utstillingen klikk på vedlagte link for invitasjon i sin helhet med klasser, dommere, adkomstbeskrivelse, overnattingstips osv.

 
   
 
Ønsker du ikke å motta disse nyhetsbrevene?

 

Powered by AcyMailing
Vedlegg
invitasjon2012bshow.pdf