Medlemsmøte

Denne e-posten inneholder bilder, kan du ikke se dem? Les nyhetsbrevet online.
 
 
 
 
 
 

Nyhetsbrev fra

Norsk Araberhestforening

 
26. oktober 2021 
 
 
 

Hei Besøkende

 

 

 

NORSK ARABERHESTFORENING

 

INVITERER TIL

 

EKSTRAORDINÆRT MEDLEMSMØTE

 

Rica Hotel Oslo , lørdag 20. oktober kl 14

 

NAHF har den siste tiden møtt tøffe utfordringer i form av mye fokus rundt destruktive konflikter, og mye av det samhold og den positive drive som tidligere har preget foreningen, har fått et skudd for baugen. Det merkes særlig på oppslutning rundt foreningens aktiviteter, flere tiltak har blitt avlyst på grunn av lav deltakelse.

 

Foreningen sliter tungt, og det er nå nødvendig å kalle til oppslutning og fornyet deltagelse for alle som er glad i Araberhesten. Vi må la fortid være fortid og samles rundt et felles mål om å revitalisere  foreningen med fokus på aktivitet og samhold.

 

I løpet av dette møtet ønsker vi innspill og bidrag til en handlingsplan for årene fremover. Foreningen feirer 40 års jubileum i 2014, og vi ønsker selvsagt å gå inn i dette året med høyt medlemstall og masse aktivitet. Det er viktig at alle positive støttespillere blir med og gir sitt bidrag til den snuoperasjon som er helt nødvendig, uavhengig hvor aktiv man ønsker eller har anledning til å være.

 

Av aktiviteter som styret ønsker å revitalisere er

 

Medlemsblad

Internasjonal og Nasjonal utstilling

Distanseritt

Hingstekåring

 

I tillegg kommer aktiviteter som

 

Hoppepremiering

Kurs, foredrag og medlemsmøter

Lokale felles rideturer, sosiale sammenkomster, osv

 

Mange av disse aktivitetene kan og skal styret ta initiativ til og organisere, mens andre aktiviteter er det nødvendig at entusiaster utenfor styret tar hånd om.

 

NAHF trenger nå alles støtte og vi håper på at mange finner veien til dette medlemsmøtet, og bidrar til en helt nødvendig snuoperasjon.

 

Møt opp og gi ditt bidrag! Alle er hjertelig velkomne

(og helt nødvendige)!!!

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
Ønsker du ikke å motta disse nyhetsbrevene?

 

Powered by AcyMailing