NAHF-medlemsskap

Denne e-posten inneholder bilder, kan du ikke se dem? Les nyhetsbrevet online.
 
 
 
 
 
 

Nyhetsbrev fra

Norsk Araberhestforening

 
16. oktober 2021 
 
 
 

Hei Besøkende

 

 

Kjære araberhesteier og araberentusiast

Norsk Araberhestforening ble stiftet av en gjeng entusiaster i 1974 som delte en brennende felles interesse for fullblods araberhest. Siden har foreningen hatt en jevn vekst og de siste årene har medlemstallet ligget på omtrentlig 350 medlemmer. NAHF (Norsk Araberhestforening) har alltid hatt et godt miljø og kunnet tilby en konstruktiv og positiv møteplass for hestefolk med en særinteresse for fullblodsaraberen. Når vi nå nærmer oss vårt 40 års jubileum i 2014 ønsker vi igjen å fokusere på det felleskap som foreningen kan tilby samt aktiviteter som utstillinger, brukskonkurranser med fokus på dressur, sprang og distanseritt. Vi ønsker oss flere medlemmer i Norsk Araberhestforening og er ivrige etter å tilrettelegge for fortsatt vekst i så vel medlemstall som i aktiviteter. Har du spesielle ønsker eller drømmer som er knyttet til ulike former for bruk eller spørsmål knyttet til avl så ønsker vi å kunne tilby deg et fellesskap og en møteplass for dine ideer.

 

NAHFs formålsparagraf er å ivareta og legge forholdene til rette for avl og bruk av fullblodsarabere. Aktivt arbeid for å bevare rasen ut i fra rasestandard og bruksegenskaper. Arbeide for riktig behandling av hest og for at aktiviteter med hest drives i verdige former. Likså legge til rette for medlemmene for aktiviteter med hest.

 

Fordeler som medlem:

·         Få bladet araberhest 3 ganger årlig

·         Prisavslag på aktiviteter i regi av NAHF, herunder show, distanseritt og kurs

·         Billigere registrering av araberhest

·         10%  på varer fra Hestespesialisten.com

Medlemskap koster:

Senior kr                     400,-

Junior kr                     200,-

Familie kr                   500,-

Livstid kr                    5000,-

Medlemskap gjelder ut 2012 og 2013

Innbetales på konto 5122.06.01580, merkes medlemskap + navn og adresse på medlem, eller eventuelt melde seg inn på hjemmesiden araberhest.no.

 

Håper å se deg som NAHFmedlem!

Mvh

Styret i NAHF

styret@araberhest.no

 

 
 

 

 
 
 
Ønsker du ikke å motta disse nyhetsbrevene?

 

Powered by AcyMailing