Norsk Araberhestforening

 
  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Forside
scatnude.com

Norsk Araberhestforenings formål

fra vedktekter kapittel 1 paragraf 2.
NAHFs formål er å ivareta og legge forholdene til rette for avl og bruk av fullblodsarabere. Aktivt arbeide for å bevare rasen ut ifra rasestandard og bruksegenskaper. Arbeide for riktig behandling av hest og for at aktiviteter med hest drives i verdige former. Likeså legge muligheter og forhold til rette for medlemmene for aktiviteter med hest.

Invitasjon til araberhestcup

E-post Skriv ut PDF
ARABERHESTCUP 2020
 
Vi inviterer alle araberhesteiere, oppdrettere og -brukere til å bli med i Araberhestcup 2020.
Araberhestcup er et tilbud til medlemmene i Norsk Araberhestforening. Man konkurrerer om poeng i ulike disipliner; utstilling, distanse, sprang, dressur, feltritt. Dersom andre grener er representert i NAHF, vil vi gjerne ha med disse i cupen, men trenger innspill til poengberegning. I tillegg premieres Årets Allroundaraber, Årets Araberhestpromotør, Årets Oppdretter og Årets Junior.
 
Se statutter på vår hjemmeside www.araberhest.no under menyvalget Araberhestcup. Målet med cupen er å få samlet og vist frem de flotte representantene for rasen når man deltar på stevnearenaer i Norge. Gjennom å vise frem bredden og mangfoldet tror vi at flere får øynene opp for den flotte brukshesten vi har, og kanskje de velger en fullblodsaraber neste gang de skal kjøpe seg hest. Vi ønsker også å øke andelen norskregistrerte hester, og medlemmer i foreningen. Ved påmelding får man poeng for årets deltagelse. Ved påmelding etter 1. juli 2020 vil man få poeng begrenset til 3 måneder bakover i tid. Påmelding gjør du pr mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Påmeldingen må inneholde navn på hest, navn på promotør (rytter/utstiller), samt fødselsdato for juniorer. Ønsker du å melde deg inn i Norsk Araberhestforening? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller gå inn på vår hjemmeside www.araberhest.no og meld deg inn via link på hjemmesiden.
 

 

 

Sist oppdatert ( søndag 05. juli 2020 19:31 )  

Kommende hendelser

Ingen hendelser

pornfiles